Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil?

Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil?

Priviţi cu atenţie această fotografie. Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil? Un chinez a ridicat acest sentiment la nivel de artă.

Într-o lume în care totul este produs în masă, individul nu mai contează, iar individualitatea fiecăruia este sufocată - devenim invizibili. Este conceptul de la care a pornit artistul chinez Liu Bolin când a început să realizeze autoportrete în care el abia se vede - aceasta fiind şi scopul. Liu Bolin este pictat de un coleg în aşa fel încât să imite aproape la perfecţie mediul care îl înconjoară. Artistul chinez a fost fotografiat "dizolvându-se" într-un raion de sticle de suc, "contopindu-se" cu Marele Zid Chinezesc sau "disipându-se" într-o rigolă cu flori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa:www.gandul.info

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login