Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Apel international pentru drepturile si demnitatea persoanei si familiei

Apel international pentru drepturile si demnitatea persoanei si familiei

Apel international pentru drepturile si demnitatea persoanei si familiei. Alaturati-va celor aproape 50.000 de persoane care au semnat deja! Pe 10 decembrie 2008, la sediul ONU din New York se vor aniversa in cadru festiv 60 de ani de la emiterea Declaratiei Universale a Drepturilor Omului.

De multa vreme, promotorii avortului au folosit documentele si institutiile ONU pentru a-si promova scopurile si sunt informatii ca vor face la fel si cu ocazia acestei aniversari. Cea mai noua tactica a lor este sa afirme ca „dreptul la viata” din textul Declaratiei (art. 3) ar presupune existenta unui „drept la avort”. Acesta ar fi un pas inainte in incercarea lor de a sili toate statele care au aderat la Declaratie si care apara dreptul la viata al nenascutilor, sa-si modifice legislatia.

Se asteapta ca principalele grupari pro-avort din lume, International Planned Parenthood Federation si Marie Stopes International, sa prezinte o lista de sustinatori (petitie).

Institutul Catolic petru Familie si Drepturile Omului (C-FAM ) a initiat la randul sau o petitie care va fi prezentata de asemenea Adunarii Generale in jurul datei de 10 decembrie. Textul petitiei cere recunoasterea dreptului la viata al fiecarei fiinte umane, de la conceptie la moartea naturala, afirma familia naturala ca elementul fundamental al societatii precum si dreptul fiecarui copil de a fi educat de parintii sai, care au un drept prioritar si fundamental de a alege tipul de educatie ce va fi dat copiilor lor.

Pana in acest moment, petitia a fost semnata de aproape 50.000 de persoane din intreaga lume.

Cititi textul petitiei in limba romana si semnati la:
http://www.c-fam.org/publications/id.106/default.asp
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login