Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Atenţie şoferi! Radarele fixe ar putea funcţiona din nou

Atenţie şoferi! Radarele fixe ar putea funcţiona din nou


Radarele fixe vor fi reintroduse pe şosele, iar numărul lor s-ar putea chiar dubla. Pentru a intra în vigoare, o astfel de măsură are nevoie însă de cadru legal.
Poliţia Rutieră a solicitat repunerea în funcţiune a radarelor fixe, în vederea reducerii numărului de accidente. Autorităţile pregătesc un cadru legal de funcţionare a acestor radare, potrivit politiarutiera.ro.

"Directia Rutiera a initiat demersurile pentru reimplementarea radarelor fixe. Au fost destule probleme si discutii interminabile pe aceasta tema si din acest motiv am cerut sa participe toti factorii implicati in siguranta rutiera. Dupa ce se va gasi cea mai buna solutie, vor urma recalibrari si reasezari ale radarelor fixe, astfel incat sa serveasca in primul rand la reducerea numarului accidentelor rutiere", a declarat comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere.

Unul dintre motivele pentru care autorităţile doresc reintroducerea radarelor fixe este reducerea numărului de accidente grave produse din cauza vitezei, dar şi a altor abateri pe care şoferii le comit atunci când ştiu că nu sunt văzuţi de nimeni.

Conform statisticilor, se pare că viteza este principala cauză a accidentelor grave de pe teritoriul României.

sursa:www.romanialibera.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login