Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Cu ochii în lacrimi, Ronaldo şi-a anunţat oficial retragerea

Cu ochii în lacrimi, Ronaldo şi-a anunţat oficial retragerea

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002) şi-a anunţat retragerea din activitate.

Acest anunţ este pentru el ca o primă moarte, după cum declară atacantul brazilian cu ochii în lacrimi: "Joi, când m-am hotărât, aveam impresia că mă aflu într-o secţie de terapie intensivă, în fază terminală. Acest anunţ este ca oprimă moarte. Este foarte greu să renunţ la ceva ce m-a făcut atât de fericit", a spus Ronaldo.

Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (15 goluri) prevăzuse să se retragă la finalul sezonului, însă accidentările repetate şi eliminarea echipei sale, Corinthians, din Copa Libertadores, l-au obligat să ia mai repede această decizie.

Ronaldo a ţinut să explice şi de ce nu a mai putut slăbi, deşi a încercat din răsputeri să mai scape din cele 105 kg. El a mărturisit că suferă de hipotiroidism, ceea ce a dus la problemele sale cu greutatea: "La Milan am descoperit că sufăr de hipotiroidism, o boală ce încetineşte metabolismul şi pentru a o controla trebuia să iau medicamente ce conţin substanţe considerate dopante. Mulţi probabil regretă acum că au facut comentarii la adresa greutăţii mele, dar am vrut să explic acest lucru la finalul carierei mele".
Ronaldo şi-a dezvăluit şi planurile de viitor, mare parte din timp şi-l va dedica fundaţiei "Criando Fenomenos".

sursa:www.libertatea.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login