Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Drogurile nu mai sunt la modă în M. Britanie

Drogurile nu mai sunt la modă în M. Britanie

Nu se știe dacă din cauza scăderii calității, a publicității proaste făcute de vedete sau a prețului ridicat, drogurile și-au diminuat drastic popularitatea în rândul tinerilor din Marea Britanie.
Statistici publicate recent de National Health Service din Marea Britanie, citat de ziarul The Guardian, indică faptul că englezii au atins cel mai scăzut nivel de consum de droguri din ultimii 15 ani.

Din martie 1961, când s-a semnat Convenţia Unică ONU asupra stupefiantelor, prin care s-a interzis total producţia şi transportul de droguri, procentul tinerilor care au încercat un drog ilegal a crescut de la 10%, în 1970, la 15-20%, în anii 1980, ajungând la aproape 50% în 1995.

În 2009-2010, procentul adulților care au folosit droguri a scăzut la 8,6%, potrivit NHS. Între tinerii de 16-24 de ani, tendința de scădere se păstrează, ajungând la 20%, adică cu o treime mai puțin decât acum 15 ani.

Scăderea purității drogurilor, exemplul negativ starurilor dependente, precum și prețul ridicat constituie principalii factori cărora li se atribuie tendința de scădere a consumului de halucinogene.

sursa:www.semneletimpului.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login