Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Elton John are un copil, prin mamă surogat

Elton John are un copil, prin mamă surogat

Cuplul homosexual format din cunoscutul muzician Elton John și partenerul său David Furnish are un copil.
Pe 25 decembrie anul acesta le-a fost adus pe lume, printr-o mamă surogat, copilul Zachary Jackson Levon Furnish-John. Nașterea a avut loc în California iar copilul a fost născut normal.
„Suntem copleșiți de fericire și bucurie pentru acest moment special. Zachary este sănătos, o duce bine și suntem niște părinți foarte mândri și fericiți", au afirmat Elton John și David Furnish. Nu vor fi date publicității informații cu privire la identitatea mamei sau a înțelegerii în baza căreia s-a hotărât purtarea sarcinii.

Elton John și David Furnish au format de mai mulți ani un cuplu homosexual fiind printre primele cupluri care au semnat în 2005 contractul civil legalizat în Marea Britanie. În trecut cei doi au mai încercat adopția unui copil din Ucraina, însă cererea le-a fost refuzată pe motiv că John e prea în vârstă și nu e căsătorit oficial, conform legislației țării copilului. Elton John are 62 de ani iar partenerul său este cu 15 ani mai tânăr.

Comentariile și aprecierile cititorilor pe site-urile unde a apărut sumara informație variază de la „felicitări” la „dezgustător” și „păcătos”, în timp ce copilul este fie apreciat ca unul din „părinți fericiți și de bani gata”, fie compătimit ca unul care „va fi orfan curând” și „va avea nevoie de terapie când va fi mare”.

sursa:www.semeneletimpului.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login