Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Politia Capitalei, pe Twitter si Facebook

Politia Capitalei, pe Twitter si Facebook

Politia Bucurestiului este, incepand de sambata, activa pe retelele de socializare Twitter si Facebook.
Politistii vor posta toate informatiile de interes public pe cele doua site-uri, iar utilizatorii vor primi raspunsuri imediate la orice intrebare.

Reprezentantii Biroului de Relatii Publice au avut prima postare pe Twitter, dimineata, la ora 9.35, care a constat intr-un mesaj de salut catre toti utilizatorii retelei, informeaza Adevarul.


"Cetateanul va putea afla ce face Politia Capitalei in orice moment. Toate informatiile de interes public vor fi postate pe aceste pagini. Vom posta poze si inregistrari video de la interventii", a spus Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu cele doua retele sociale de Internet, accesul pe Twitter sau Facebook se poate face direct de pe pagina Politiei Capitalei unde sunt postate doua linkuri. ID-ul folosit de Politia Capitalei este acelasi cu cel de pe Yahoo Messenger, dgpmb_01.

Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca principalul castig pentru bucuresteni este acela ca pot primi un raspuns direct la orice intrebare, daca intra in atributiile politiei. Alaturi de Messenger, Twitter si Facebook vor fi de folos celor care vor sa afle cum se pot obtine anumite acte sau ce trebuie sa faca daca au fost victimele unei infractiuni. e asemenea se pot semnala diverse nereguli a caror rezolvare este de competenta noastra", a mai spus Ciocan.

 

 

Sursa: ziare.com

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login