Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social "Dezbracati" in aeroport

"Dezbracati" in aeroport

Scanati pana la piele. In curand, calatorii de pe aeroporturile romanesti ar putea fi pentru cateva clipe veritabile nuduri. Pe fondul amenintarii teroriste crescande, Comisia Europeana are in vedere obligativitatea dotarii aeroporturilor cu un tip de scanner de ultima generatie.

Denumit sugestiv, "scannerul care dezbraca", aparatul priveste indiscret dincolo de haine deslusind trupul uman pana in cele mai intime detalii, fiind capabil sa identifice eventualele proteze sau chiar implanturile mamare. Si asta desigur sub privirile agentilor de securitate.  
Acest sistem nu mai face necesar controlul corporal clasic si nici debarasarea de anumite obiecte metalice, precum curele, ceasuri, bijuterii. Este suficient ca persoana sa se lase "dezbracata" de catre razele X ale scannerului.
Desi aceste aparate exista deja pe mai multe aeroporturi din SUA si Europa, ele au starnit numeroase controverse avand in vedere ca dispozitivul poate vedea organele intime, unele persoane fiind ingrijoare de faptul ca imaginile ar putea ajunge ulterior pe internet. In plus, expunerea repetata la actiunea razelor X este nociva pentru sanatate si mai ales pentru femeile insarcinate.  
In prezent, scannerul este testat este testat in Marea Britanie, Franta, Olanda si Danemarca, dar Comisia Europeana se gandeste sa-l impuna printr-o directiva in toata Uniunea. Daca parlamentarii europeni vor fi de acord cu aceasta decizie, dispozitivele vor deveni obligatorii in cel mult doi ani.

sursa:www.manager.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login