Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social România trece în weekend la ora de vară

România trece în weekend la ora de vară

România va trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 martie), atunci când ora 3:00 va deveni ora 4:00, anunţă Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucureşti, informează NewsIn.

Ceasurile vor merge după ora de vară până pe 30 octombrie (ultima duminică a lunii), când ora 4.00 va deveni ora 3.00.

Trecerea la ora oficială de vară nu va schimba mersul trenurilor.

Potrivit CFR, trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de iarnă până în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 3.00, care va deveni ora 4.00. După această oră (4.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile de călători aflate în circulaţie între orele 3.01 şi 4.00 (ora de iarnă) vor circula cu întârziere. În cazul acestor trenuri, se vor stabili măsuri suplimentare pentru reducerea
în parcurs întârzierilor. Vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 99 trenuri aflate în circulaţie la ora 3:00, dintre care 14 ce au în compunere vagoane de dormit.

sursa:www.romanialibera.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login