Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Ruşii vor să construiască o autostradă care să înconjoare Marea Neagră

Ruşii vor să construiască o autostradă care să înconjoare Marea Neagră

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a ratificat un memorandum privind construcţia unei autostrăzi în jurul Mării Negre, care ar urma să tranziteze şi România, informează Mediafax, care citează RIA Novosti.

Memorandumul pentru construcţia unei autostrăzi care să înconjoare Marea Neagră a fost semnat în aprilie 2007, la Belgrad, şi are o valabilitate de zece ani, putând fi prelungit cu încă cinci ani, de către guvernele ţărilor membre în Organizaţia pentru cooperare economică la Marea Neagră. Potrivit acestuia, este vorba despre construcţia unei autostrăzi cu o lungime de 7.100 de kilometri, care va traversa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, România, Grecia şi Bulgaria.
La sfârşitul lunii noiembrie, preşedintele rus şi omologul său ucrainean, Viktor Ianukovici, au semnat un memorandum de înţelegere privind construcţia unui pod în strâmtoarea Kerci, care leagă Marea Azov de Marea Neagră, pod care va reprezenta un element important pentru autostrada care va încojura Marea Neagră.

sursa:www.adevarul.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login