Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Sony a prezentat o tehnologie care le permite oamenilor sa vada imagini diferite pe acelasi televizor

Sony a prezentat o tehnologie care le permite oamenilor sa vada imagini diferite pe acelasi televizor

Sony a prezentat o tehnologie, numita dual-view, care le permite la doua (sau mai multe) persoane sa vada pe ecranul televizorului imagini diferite, in functie de locul in care sunt asezate in camera.

Tehnologia ar putea fi folosita in industria jocurilor video. Astfel, doua persoane ar putea urmari actiunea dintr-un joc din propria perspectiva, fara a fi necesare doua ecrane sau impartirea display-ului in doua.
 
Mai mult, imaginati-va cum ar fi ca doua persoane, sot si sotie, sa se uite fiecare la emisiunea preferata pe acelasi televizor, el la "Top Gear", ea la "Romanii au talent". Cate certuri ar fi evitate astfel!
 
Demonstratia a fost facuta de Sony pe un televizor Bravia cu diagonala de 55 inci, pe care a fost rulat jocul Killzone 3 pentru PS3.

sursa;www.manager.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login