Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Televiziunea lui Honorius Prigoană, România Ta, s-a lansat pe 1 decembrie şi are 600.000 de abonaţi

Televiziunea lui Honorius Prigoană, România Ta, s-a lansat pe 1 decembrie şi are 600.000 de abonaţi

Televiziunea de ştiri România Ta, controlată de Honorius Prigoană, s-a lansat pe 1 decembrie, fiind disponibilă în momentul de faţă unui număr de circa 600.000 de abonaţi ai platformei digitale AKTA şi ai unor operatori de cablu mici din ţară.

"Suntem pe satelit şi emitem. Deocamdată am ajuns la aproximativ 600.000 de abonaţi, pe AKTA şi pe reţele mici de cablu din ţară, dar ne vom extinde şi în grilele celorlalţi operatori de cablu", a declarat pentru MEDIAFAX Honorius Prigoană.

El a precizat că, deocamdată, România Ta nu are nicio staţie locală.

Grila de programe a televiziunii România Ta cuprinde ştiri, difuzate din oră în oră, documentare şi alte programe de interes general. România Ta emite 24 de ore din 24.

Echipa România Ta este formată din elevi ai Şcolii de Televiziune şi Film din Bucureşti. De altfel, Vlad Ionescu, directorul general al televiziunii România Ta, este şi managerul general al Şcolii de Televiziune şi Film.

Honorius Prigoană a primit, pe 12 octombrie, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea de ştiri România Ta. Atunci, Honorius Prigoană a fost susţinut de tatăl lui, deputatul PDL Silviu Prigoană, care s-a prezentat drept consultant al televiziunii.

În şedinţa CNA, Honorius Prigoană a spus că televiziunea România Ta va avea peste 200 de staţii locale în ţară, care vor fi operate în sistem de franciză.

Televiziunea România Ta are sediul la uzinele Republica din Bucureşti, unde au fost şi studiourile Realitatea TV, în 2001 când a fost înfiinţată de Silviu Prigoană.

Potrivit afirmaţiilor lui Honorius Prigoană, televiziunea România Ta va face parte din trustul de presă România Ta, care va cuprinde şi o reţea de posturi de radio, un lanţ de ziare locale şi portaluri pe web.

Investiţia pentru întregul grup de media se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro reprezintă aportul propriu, restul sumei provenind din credite bancare, potrivit informaţiilor depuse la CNA. Totodată, bugetul staţiilor locale nu va depăşi 4.000-5.000 de euro pentru fiecare.

sursa:www.mediafax.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login