Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social Un copil s-a nascut cu cele mai multe degete de pe planeta:26!

Un copil s-a nascut cu cele mai multe degete de pe planeta:26!

Le Yati Min este o fetiţă de doar un an şi patru luni care s-a născut cu 26 de degete. O fetiţă din Burma (Sud-estul Asiei) s-a născut cu câte 6 degete la mână şi 7 degete la fiecare picior.

"Când am născut-o am întrebat doctorii dacă fetiţa mea este întreagă, cu tot ce-i trebuie, iar ei mi-au răspuns că are chiar mai mult", a spus fericita mamă, care se aşteaptă ca fetiţa ei să mai doboare şi alte recorduri când va creşte.

"Are nişte mâini foarte puternice de pe acum. Strânge cu putere şi nu-i scapă nimic, ceea ce e bine la vârsta ei", a mai spus părintele.

Cartea Recordurilor a omologat ca fiind omul cu cele mai multe degete de pe planetă. Recordul anterior era deţinut de doi indieni care aveau 12 degete la mâini şi 13 la picioare.


sursa:www.click.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login