Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta

Stiinta

A fost dezlegat misterul experientelor din pragul mortii?

Unele dintre senzatiile redate de persoanele aflate in pragul mortii descriu sentimente puternice de liniste si bucurie, altele descriu calatorii in afara corpului prin tuneluri si printre persoane decedate. Astazi, oamenii de stiinta sustin ca au descifrat acest mister care a dat nastere la mii si mii de interpretari, o explicatie ce exclude existenta unei vieti de apoi in favoarea unei simple reactii chimice din corpul nostru.
Citeşte mai mult...
 

Cutremurele pot fi prevazute... de broaste

Broastele raioase presimt cutremurele si fug din zona ce va fi afectata de un seism cu cateva zile inainte. Cel putin asa sustine un studiu britanic, efectuat in Italia.
Dovada privin capacitatea broastelor de a presimti un seism vine de la o colonie de broaste raioase care si-au parasit locul de inmultire cu trei zile inainte de producerea cutremurului din L'Aquila, Italia, in 2009, anunta site-ul BBC .
Citeşte mai mult...
 

Minunea eco de la Rio: cascada din nori

Turistii si iubitorii de sport care vor vizita Rio de Janeiro cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2016, s-ar putea sa aiba parte de o surpriza de proportii – un futurist turn-cascada artificiala, inalt de 105 metri.

Citeşte mai mult...
 

Succes pentru CERN: particula lui Dumnezeu, tot mai aproape de a fi descoperita

Oamenii de stiinta de la Centrul European pentru Cercetari Nucleare au reusit astazi coliziunea intre protoni la o energie record, cu ajutorul acceleratorului Large Hadron Collider, potrivit site-ului BBC News.   
Realizarea marcheaza inceputul unor lucrari stiintifice care ar putea duce la descoperirea unor noi legi fizice fundamentale.
Citeşte mai mult...
 

A fost creată frunza artificială. Posibilă rezolvare a energiei viitorului?

Un grup de cercetători chinezi a reuşit să proiecteze o "frunză artificială anorganică" (AIL): un dispozitiv în care, cu ajutorul luminii solare şi al unor fotocatalizatori, apa este descompusă în elementele componente - hidrogen şi oxigen -, urmând ca hidrogenul să fie folosit drept sursă de energie, informează site-ul Descoperă.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 11 din 54
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login