Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta

Stiinta

Vulcanii şi fulgerele au produs scânteia care a creat viaţa pe Pământ

Vulcanii şi fulgerele ar fi produs scânteia vitală care a dus la naşterea vieţii pe Pământ, potrivit noilor rezultate ale unui experiment "uitat" din anii 1950.
Cercetătorii au folosit tehnici moderne pentru a reanaliza "supa primordială" din gaze creată în 1958 de biochimistul american prof. Stanley Miller.
Citeşte mai mult...
 

Cauciuc din papadii

Mai degraba ierburi decat flori, papadiile erau interesante doar pentru medicina naturista. Pana cand o echipa de cercetatori de la Universitatea din Munster (Germania) le-au descoperit o utilitate absolut inedita.
Citeşte mai mult...
 

Cutremurul din Japonia a scurtat durata unei zile cu 1,8 microsecunde

Cutremurul devastator din Japonia a scurtat durata unei zile si a schimbat modul in care este distribuita masa planetei.
Citeşte mai mult...
 

O "cască de reflecţie" care stimulează creativitatea purtătorului, creată de cercetători

O cască ce stimulează creativitatea purtătorului, prin emiterea unor fluxuri foarte slabe de curent electric, care sunt direcţionate spre creierul acestuia, a avut efecte încurajatoare, au anunţat, joi, oamenii de ştiinţă australieni.
Citeşte mai mult...
 

Zeta, uriasa stea albastra fugara prin Univers, descoperita de NASA

O stea de douazeci de ori mai mare decat Soarele a fost descoperita de astronomii NASA "alergand" prin univers cu o viteza de 87.000 km/h.
Descoperirea a fost facuta utilizand observatorul spatial WISE care scaneaza Universul in spectrul infrarosu, anunta telegraph.co.uk  WISE a detectat arcul galbui creat de puternicul vant solar al stelei care impinge gazele si praful din calea astrului fugar.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 54
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login