Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta

Stiinta

10 lucruri de ştiut despre "Experimentul Philadelphia" în cadrul căruia se spune că, în 1943, o navă a fost teleportată la 600 de kilometri

# Sute de lucrări apărute în întreagă lume au abordat unul dintre cele mai controversate experimente efectuate de către armată americană în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Se spune că o navă a armatei americane a fost teleportată în 1943 pe o distanţă de 600 de kilometri ca urmare a unui experiment ultrasecret numit Proiectul Rainbow (Curcubeul), cunoscut publicului sub numele de Experimentul Philadelphia.
Citeşte mai mult...
 

NASA prezinta avioanele viitorului. Cum vor arata aparatele care ar trebui sa se afle pe cer din 2025

Cum vor arata aparatele care ar trebui sa se afle pe cer din 2025. La sfarsitul anului 2010, NASA a semnat mai multe contracte cu trei echipe - Lockheed Martin, Northrop Grumman si Boeing - in vederea realizarii de avioane pentru 2025, se arata pe site-ul agentiei spatiale americane.
Citeşte mai mult...
 

Prima exoplaneta asemanatoare Terrei, descoperita de telescopul spatial Kepler

Prima exoplaneta telurica a fost descoperita de astronomii americani cu ajutorul teledcopului spatial Kepler al NASa, a anuntat ieri Agentia Spatiala Nord-Americana.

Citeşte mai mult...
 

Cele mai importante descoperiri stiintifice din 2010

A mai trecut un an din viata noastra – a omenirii – si e timpul sa facem bilantul: ce ne-a adus 2010? In domeniul stiintei, a fost, neindoielnic, un an maret: cateva dintre cele mai bine inradacinate conceptii ale noastre despre materia vie si legile Universului s-au clatinat sub socul unora dintre descoperirile acestui an. Iata 10 dintre aceste reusite.

Citeşte mai mult...
 

Rămăşiţe de Homo sapiens de acum 400.000 de ani, descoperite în Israel

Cele mai vechi rămăşiţe ale unui Homo sapiens, datând din urmă cu aproximativ 400.000 de ani, au fost descoperite în Israel, a anunţat Avi Gopher, coordonatorul echipei de specialişti de la Institutul de studii arheologice din cadrul Universităţii din Tel-Aviv.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 54
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login