Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta A existat viata pe Marte acum patru miliarde de ani?!

A existat viata pe Marte acum patru miliarde de ani?!

Potrivit cercetatorilor, pe Marte au fost descoperite roci care contin ramasitele a ceea ce pare sa indice ca pe aceasta planeta a exista viata in urma cu aproximativ patru miliarde de ani.

Se pare ca rocile descoperite ajung la aceasta incredibila varsta, ceea ce inseamna ca au fost prezente la trei sferturi din istoria planetei Marte. Controversatele roci au fost descoperite in anul 2008, atunci cand oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca ele contin carbonat, descoperire ce a trezit entuziasmul lumii stiintifice care s-a grabit sa declare ca aceasta este dovada clara ca planeta rosie a fost locuita.

In aceasta substanta se transforma viata atunci cand este ingropata, in cazul in care nu se transforma in ulei, si in opinia specialistilor, carbonatul vine de la urme de scoici si oase si este o suficienta dovada pentru a-i face pe oamenii de stiinta sa-si doreasca sa investigheze viata timpurie a acestei planete.

sursa:www.alt-fel.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login