Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Din 2012 ne vom incarca telefoanele fara sa le bagam in priza

Din 2012 ne vom incarca telefoanele fara sa le bagam in priza


Telefoanele mobile, camerele digitale sau laptopurile vor putea fi incarcate din 2012 fara sa le mai bagam in priza. Fujitsu a creat un sistem care care permite incarcarea simultana a mai multor aparate electronice fara sa fie nevoie de cabluri.
Prototipul prezentat de compania japoneza la Universitatea din Osaka ar putea fi folosit si de proprietarii masinilor electrice, scrie Daily Telegraph.

Tehnologia inventata de japonezi functioneaza prin transmiterea energiei electrice prin intermediul unedelor magnetice dintre incarcator si dispozitivul electronic.

Sistemul functioneaza pana la o distanta de sapte metri, scopul japonezilor fiind instalarea unor astfel de aparate pe strada pentru a asigura o incarcare permanenta.

Fujitsu intentioneaza sa lanseze pe piata produse cu acest dispozitiv incorporat din 2012, dar reprezentantii companiei nu au precizat cat vor costa.

Tehnologia de incarcare wireless ar putea avea un succes urias in urmatorul deceniu datorita popularitatii dispozitivelor portabile.

Inginerii japonezi vor totusi sa adapteze sistemul si la computere si masini electronice.

Sursa: ziare.com
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login