Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Fotografii incredibile ale unor paianjeni minusculi

Fotografii incredibile ale unor paianjeni minusculi

Par a fi monstri ingrozitori, scosi parca dintr-un film de groaza. De fapt sunt mici paianjeni saritori, fotografiati de foarte aproape, folosind functia "macro" a camerei.

Minusculele animale masoara doar sase milimetri si sunt capabile de salturi de sase ori mai mari ca inaltimea lor. Paianjenii pot fi gasiti pe pajisti si peretii cladirilor, in zilele insorite.

 


Fotografiile sunt facute de Thomas Rak, care isi cauta "subiectii" pe campurile din zonele rurale ale Marii Britanii, ii captureaza si ii duce in studioul sau.

Rak sustine ca unii fotografi pun paianjenii in congelator pentru o scurta perioada, astfel incat animalale sa stea nemiscate mult timp si sa le poate fotografia, dar el nu procedeaza asa, desi este mai dificil sa faci poze unor mici animale care nu stau nemiscate la comanda.

sursa:stiri.rol.ro

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login