Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Gena prostiei poate fi anihilata

Gena prostiei poate fi anihilata

Oamenii de stiinta de la Emory University School of Medicine au descoperit o gena a prostiei, pe care au incercat sa o anihileze, in cadrul experimentelor de laborator pe soricei, reusind sa faca micile animale mai inteligente, anunta realitatea.net.

Soriceii pe care s-a experimentat si la care gena, botezată Homer Simpson, dupa celebrul personaj animat, a fost anulata, au devenit mai inteligenti, reusind sa se descurce mai usor in labirinturi si sa isi aduca aminte anumite obiecte.
"Marea întrebare este de ce oamenii sau şoarecii ar avea o genă care îi face proşti, o genă Homer Simspon? Cred că nu vedem imaginea de ansamblu. RGS14 poate fi o genă cheie de control într-o parte a creierului, care, atunci când lipseşte sau nu funcţionează, distruge echilibrul semnalelor importante pentru învăţare şi memorare", spune John Hepler, profesor de farmacologie la Emory University School of Medicine.
sursa:stiri.rol.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login