Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta La doar 13 ani, el este adevăratul Spiderman

La doar 13 ani, el este adevăratul Spiderman

Dacă majoritatea puştilor doar visează cum ar fi să fie pentru o zi Spiderman, Hibiki Kono şi-a văzut deja visul cu ochii.
Băiatul a pus în aplicare ce a învăţat la orele de atelier şi a construit un mecanism de aspirare care îi permite să se caţere pe pereţi întocmai ca Spiderman.

Gadgetul este conceput ca un rucsac de şcoală cu două ventuze  de lemn conectate la o putere comparabilă cu cea a două aspiratoare.

Potrivit Daily Mail, singura ventuză este suficientă pentru a susţine greutatea copilului, dar pentru siguranţă, Hibiki le foloseste pe amandouă când escaladează pereţi.

Timp de cinci luni, puştiul a muncit la proiect, destinat unei prezentari şcolare la King's College School in Cambridge.

sursa:www.infoportal.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login