Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Studiu la nivel mondial: 20% dintre locuinţe vor fi conectate la internet, la finalul lui 2009

Studiu la nivel mondial: 20% dintre locuinţe vor fi conectate la internet, la finalul lui 2009

O cincime dintre locuinţe, la nivel mondial, vor dispune de internet de mare viteză, arată un studiu realizat de compania de cercetare de piaţă Gartner şi prezentat de AFP.

"În ciuda crizei economice mondiale, numărul de locuinţe care sunt conectate la internet de viteză mare continuă să crească în mod semnificativ", informează specialiştii Gartner.

Chiar dacă oamenii îşi reduc cheltuielile, ei nu sunt dispuşi să renunţe la internet, a adăugat un analist al companiei.

În 2008, numărul de locuinţe conectate la internet era de aproximativ 382 de milioane. La sfârşitul anului 2009, creşterea estimată este de 10,5%. 422 de milioane de locuinţe vor dispune de internet de mare viteză, la finalul acestui an.

Potrivit estimărilor Gartner, în anul 2013 numărul de locuinţe conectate la internet va ajunge la circa 580 de milioane, creşterea fiind de 37,4%, în comparaţie cu 2009.

Cele mai importante creşteri vor fi înregistrate în state precum China, Brazilia şi India.

Antena3.ro

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login