Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata - 3.Internet wireless pentru toti, peste tot

Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata - 3.Internet wireless pentru toti, peste tot

Esti undeva departe de casa, intr-un loc salbatic, si vrei sa-ti verifici alarma locuintei, ca sa vezi daca e totul in ordine?

Va fi posibil peste cateva decenii, cand internetul ar putea fi pretutindeni. In Antarctica, in mijlocul Saharei, pe un varf himalaian - oriunde vei putea avea acces la internet wireless: asa isi imagineaza internautii viitorul. Va fi, categoric, ceva care ne va schimba viata, desi nu neaparat - sau nu numai - in bine. Asta e, binefacerile civilizatiei vin la pachet cu neplaceri mai mari sau mai mici. In cazul de fata, va deveni din ce in ce mai greu sa te desprinzi de civilizatie si sa te relaxezi, atunci cand tehnologia moderna va invada si cele mai ferite ascunzisuri ale planetei.

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login