Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata - Energie solara multa, ieftina, la indemana tuturor

Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata - Energie solara multa, ieftina, la indemana tuturor

Fata de cat de mult soare avem, folosim revoltator de putin. Marea cotitura in vietile noastre polua(n)te se va produce atunci cand energia electrica obtinuta prin conversia energiei solare ne va acoperi necesitatile de consum macar in proportie de jumatate.


Metoda cea mai directa, transformarea energiei solare direct in energie electrica, prin intermediul celulelor fotovoltaice, inca e costisitoare, dar nu va mai fi mult timp asa: oamenii de stiinta estimeaza ca, peste aproximativ un deceniu, energia electrica din surse solare va ajunge la acelasi cost cu energia electrica produsa conventional si distribuita prin retea. Panourile fotovolatice vor deveni echipamente standard pentru constructiile noi si, astfel, casele noastre se vor alimenta singure cu energie o mare parte a zilei.

 

sursa: descopera.ro

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login