Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Stiinta Un virus misterios face ravagii in Africa

Un virus misterios face ravagii in Africa

Un virus necunoscut care provoaca o boala hemoragica a facut deja trei victime in Africa de Sud. Alte persoane au fost izolate. Principalele efecte ale bolii sunt sangerarile interne si externe. Prima victima a fost o femeie din Zambia, transportata in Africa de Sud pentru tratamente. O infirmiera care a insotit-o pe pacienta si o alta care a tratat-o la dispensar au decedat. Testele genetice au aratat ca acesta este un nou tip de virus ARN, categorie din care face parte si virusul aflat la originea Febrei de Lassa. Esantioanele prelavate de la pacienti au fost trimise la un laborator din New York. “Nu stim de ce este atat de patogen. Este un nou tip de virus, nu ca Lassa”, a declarat medicul Ian Lipkin de la Universitatea Columbia din New York. Virusul nu are legatura cu alti agenti patogeni care provoaca afectiuni hemoragice, precum Ebola. Autoritatile din Africa de Sud monitorizeaza peste 100 de persoane care au intrat in contact cu pacientii.
Sursa: EVZ
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login