Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Bitcoin,moneda virtuală care profită în mod real de criză

Pe fondul crizei din Cipru, moneda virtuală bitcoin s-a apreciat cu 57% în numai o lună în raport cu dolarul american. În prezent, o unitate bitcoin este cotată la aproximativ 93 de dolari.
Citeşte mai mult...
 

Stiai ca aspectul fetei tradeaza bolile de care suferim?

Despre ochi se spune ca sunt oglinda sufletului. Stiai ca despre fata se poate spune ca este o oglinda a sanatatii intregului corp? Zonele in care apar pete sau acnee tradeaza diferite afectiuni pe care probabil nici nu stiai ca le ai. Iata cum iti poti da seama de ce boli suferi, in functie de aspectul fetei...
Citeşte mai mult...
 

Cercetătorii aruncă bomba: apa la PET ne OMOARĂ!

În urma unui test, s-a descoperit faptul că apa îmbuteliată în recipienți din plastic conţine urme de bacterii, substanţe chimice, fluor, perturbatori endocrini etc. Explicația acestei situații alarmante: producătorii de apă îmbuteliată nu sunt nevoiţi să furnizeze rapoarte periodice de calitate a apei. Și atunci noi ce ar trebui să bem?!   
Citeşte mai mult...
 

Descoperirea inimaginabila: o femeie "in viata" de 500 de ani! Imaginea care te va CUTREMURA!


O fata de 15 ani a ramas in stare perfecta inca din perioada Inca. Corpul descoperit de arheologi e in stare perfecta, desi a incetat din viata acum 500 de ani! Ea a fost sacrificiu, aleasa de locuitorii din satul ei pentru a-i imbuna pe zei.
Citeşte mai mult...
 

Duminică trecem la ora de iarnă: Ceasurile vor fi date înapoi cu o oră

Duminică, 28 octombrie, România va trece la ora oficială de iarnă, ora 04:00 urmând să devină ora 03:00.
Trecerea la ora de iarnă înseamnă, de fapt, revenirea la ora oficială standard. Aceasta este modificată în fiecare primăvară, în luna martie, când trecem la ora de vară - ceasurile sunt date atunci cu o oră înainte.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login