Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Ce gândeşte Dumnezeu - teoria întregului sau munca neterminata a lui Einstein

Revista Time l-a desemnat Omul Secolului XX. Albert Einstein a avut trei mari teorii, dintre care numai două sunt cunoscute la scară largă. Prima, Legea Specială a Relativităţii, enunţată în 1905, ne-a dat formula E = mc2, care a condus la fabricarea bombei atomice şi a dezlegat misterul stelelor. 

Citeşte mai mult...
 

Remedii naturiste pentru contaminarea cu radiatii

Deoarece zilele acestea am tot fost bombardati ba cu radiatii, ba cu gaura de ozon, m-am gandit sa va linistesc si sa va transmit si voua, dragi cititori, cateva dintre remediile  naturiste care ne intaresc organismul si ne apara impotriva tuturor radiatiilor ce ne ataca organismul la nivel fizic, mental si spiritual!

Citeşte mai mult...
 

Imagini uimitoare: Cum au schimbat monedele culoarea unui izvor termal

Morning Glory Pool, una dintre atracţiile turistice de zeci de ani din parcul naţional Yellowstone din Wyoming, SUA, uimeşte vizitatorii prin schimbările pe care le suferă, scrie Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

CONCURS: Castiga 10 carti “Incepe sa traiesti”

incepe sa traiestiGeneratia parintilor deplange faptul ca lumea s-a schimbat. Daca ar fi doar atat, inca ar fi fost bine: ai fi putut schimba reperele vechi cu altele noi. Tragedia este ca lumea e intr-o schimbare necurmata si nu mai ai ragazul sa-ti asezi reperele. Omul de azi pluteste in deriva pe toate planurile, mai ales pe plan moral. Cum ai putea supravietui intr-un asemenea haos?
Prezentul Ghid de supravietuire pentru secolul XXI te ajuta sa-ti redefinesti punctele cardinale si sa traiesti!

 

Citeşte mai mult...
 

Biologul Marcela Badea: "Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri"

"Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri, sunt cele mai studiate şi sigure produse care ajung în mediu sau pe piaţă. Sunt strict reglementate şi nu ajung în consum decât dacă sunt sigure. Nu există nicio asemănare cu E-urile, care se adaugă în alimente cu alt scop", a explicat prof. univ. dr. Marcela Badea, de la Institutul de Biochimie din cadrul Academiei Române, la chat-ul evz.ro.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login