Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Prima căsătorie gay din Irlanda

Irlanda se alătură țărilor în care căsătoriile între persoane de același sex intră sub protecția statului.
Legea parteneriatelor civile pentru persoane gay din Irlanda a intrat în vigoare din luna ianuarie. Totuși cuplurilor li s-a cerut o notificare la Registrul Stării Civile cu trei luni înaintea evenimentului căsătoriei. Ca atare primele căsătorii între persoane de același sex din Irlanda au avut loc marți, 5 aprilie.
Citeşte mai mult...
 

S-a descoperit primul portret al lui Iisus realizat în timpul vieţii?

Istoricii biblici încearcă să afle dacă una dintre cele 70 de tăbliţe descoperite într-o peşteră în Iordania ilustrează primul portret al lui Iisus. Imaginea, care reprezintă un bărbat purtând o coroană de spini pe cap, se presupune că a fost realizată în timpul vieţii lui Iisus, scrie Daily Mail.
Citeşte mai mult...
 

Scortisoara fluidizeaza sangele

Aceasta contine antioxidanti (substante care previn cancerul), iar uleiul extras din scortisoara are proprietati antibacteriene si antifungice, motiv pentru care este recomandat in tratarea unor afectiuni survenite de pe urma infestarii cu bacterii si fungi (de exemplu ulcer la stomac).

Citeşte mai mult...
 

Iod impotriva radiatiilor

Teama de radiatii creste vanzarile la pastilele cu iod. Din Statele Unite pana in Berlin si Bucuresti, oamenii ataca farmaciile in cautare de iod impotriva radiatiilor. Expertii spun ca reactiile sunt exagerate pentru moment. Ei atrag atentia, pe de alta parte, ca o pastila cu iodura de potasiu nu este suficienta pentru a rezolva problemele care apar dupa expunerea la radiatii.
Citeşte mai mult...
 

România trece în weekend la ora de vară

România va trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 martie), atunci când ora 3:00 va deveni ora 4:00, anunţă Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucureşti, informează NewsIn.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 11 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login