Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

SALT din SPAŢIU: Ce a văzut Baumgartner în timp ce cădea spre Terra

Pe internet a apărut înregistrarea realizată de camera de pe pieptul lui Felix Baumgartner în timpul saltului acestuia din spaţiu. 
Citeşte mai mult...
 

10 metode simple să devii INCREDIBIL de productiv

Simţi că nu-ţi ajung cele 24 de ore ale zilei ca să rezolvi toate lucrurile pe care le ai de făcut? Este momentul să faci câteva schimbări de strategie, care să te ajute să foloseşti la maxim timpul pe care îl ai la dispoziţie.
Citeşte mai mult...
 

Piramidă gigantică descoperită în Triunghiul Bermudelor

- Triunghiul Bermdulelor: misterios, fără cuvinte, uneori fatal. Cercetători îndrăzneţi au săpat zeci de ani în labirintul misterelor ascunse adânc în cel mai enigmatic loc de pe pământ.
Citeşte mai mult...
 

7 superalimente ale lunii septembrie

Având în vedere că sfârşitul verii e aproape, sezonul de vârf pentru unele din produsele noastre preferate se apropie de sfârşit. Însă, încep să apară fructele şi legumele de toamnă şi iarnă. În luna septembrie este vorba doar despre acea linie fină între a spune la revedere verii şi nerăbdarea de a încerca aromele vremii de toamnă, relatează Huffingtonpost.com.
Citeşte mai mult...
 

Nimeni nu se va mai putea ascunde. Oamenii vor fi însemnaţi cu cipuri şi coduri de bare, ca alimentele

Deşi pare un proiect SF, lumea continuă să se transforme. Iar ideea de control este din ce în ce mai vehementă în rândul autorităţilor. Pentru că numărul oamenilor a atins deja pragul de şapte miliarde, este din ce în ce mai greu să controlezi masele.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login