Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Un Crăciun cu sens

Risipa financiară și extravaganța nu sunt niciodată atât de stridente ca în preajma Crăciunului. Realitatea contrastează cu tradiția unei sărbători a căldurii sufletești, a generozității și a solidarității creștine.
Crăciunul este o cheltuială financiară și, în același timp, o cheltuială sufletească. Şi în vremuri de criză chiar, sezonul cheltuielilor durează mai mult decât sărbătoarea propriu-zisă.
Citeşte mai mult...
 

Vaticanul vrea o bancă centrală mondială şi cere înfiinţarea unei autorităţi politice globale

Vaticanul a cerut luni o reformă radicală a sistemului financiar mondial, inclusiv crearea unei autorităţi politice globale care să administreze economia şi a unei bănci centrale mondiale.
Scopul este o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, scrie publicaţia americană, scrie cotidianul Washington Post.

Citeşte mai mult...
 

De câte ore de somn are nevoie un copil pentru a fi premiant la şcoală

Copiii care dorm mai puţin de nouă ore pe noapte prezintă un risc crescut de a nu face faţă sarcinilor pe care le au de îndeplinit la şcoală, arată un studiu recent al cercetătorilor de la Autonomous University, din Barcelona.
Citeşte mai mult...
 

De ce este bine să mâncăm varză cât mai des

Nutriţioniştii susţin că această legumă are rol terapeutic în peste 100 de afecţiuni şi puţine contraindicaţii. Varza conţine compuşi anticancerigeni, antihemoragici şi antioxidanţi. De asemenea, ea are calitatea de a stimula imunitatea organismului.

Citeşte mai mult...
 

Biblia și Dumnezeu nu au lipsit de la comemorarea 9/11

Deși în cadrul serviciile comemorative nu au luat cuvântul reprezentanții religiei, Dumnezeu și Cuvântul Său nu au lipsit. În timp ce fostul președinte Bush a invocat Divinitatea într-o rugăciune a lui Abraham Lincoln, fostul primar al metropolei New York și actualul președinte al SUA au citit fiecare din Biblie.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login