Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Pesticidele din fructe, legume si cereale, la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in UE

Aproape jumatate dintre fructele, legumele si cerealele vândute in Uniunea Europeana (UE) contin un numar-record de pesticide, potrivit unui raport oficial care va fi publicat luna aceasta. Acesta este cel mai ridicat nivel de chimicale inregistrat vreodata in UE, in crestere cu 20% fata de acum cinci ani.

Conform raportului de monitorizare a alimentatiei, care urmeaza sa fie publicat zilele viitoare, 4,7% dintre fructe, legume si cereale contin chimicale in concentratii care depasesc limita legala, in timp ce peste 10% contin patru sau mai multe reziduuri diferite de pesticide. In prezent, produsele alimentare vandute in UE contin 354 de chimicale diferite – cel mai mare total inregistrat vreodata. Dintre acestea, strugurii, bananele si ardeiul sunt cele mai contaminate alimente, in timp ce una din 25 de vinete testate contine chimicale peste limita admisa.
Citeşte mai mult...
 

Complot de Asasinare a Senatorului Obama dejucat

Un complot de asasinare a Senatorului Barack Obama a fost dejucat, a anuntat Luni ATF [Agentia Guvernamentala de lupta impotriva Alcoolului, Tutunului si Armelor de foc in Statele Unite]. Daniel Cowart de 20 de ani, din Bells, Statul Tennessee si Paul Schlesselman, de 18 ani, din West Helena, Statul Arkansas planuiau sa jefuiasca un magazin de arme de foc dupa care sa inceapa masacrul asupra unei scoli cu studenti de culoare [African American].
Citeşte mai mult...
 

Industria finantelor, in pragul falimentului, aloca 20 de miliarde de dolari

Cinci trimestre consecutive de pierderi si o reducere de 70% a valorii actiunilor, doar in acest an, nu au impiedicat conducerea Merrill Lynch&Co. sa aloce aproximativ 6,7 miliarde de dolari pentru... bonusuri, relateaza bloomberg.com. Goldman Sachs Group Inc. si Morgan Stanley au pus deoparte circa 13 miliarde de dolari in contulbonusurilor, dupa primele trei trimestre, in scadere cu 28% fata de anul trecut. Chiar si unii angajati de la falimentara Lehman Brothers Holdings Inc. vor beneficia, si in 2008, de aceleasi bonusuri pe care le-au primit si anul trecut.

Citeşte mai mult...
 

Foamea de Dumnezeu transforma romanii in demoni furiosi

S-a bagat carne la alimentara, fratilor! Fugiti repede sa mai apucati! Indemnul asta pare sa fi fost auzit de sutele de mii de "prea credinciosi" din toata tara care au dat buzna zilele astea pe Dealul Mitropoliei.

"Carnea" este o colectie de moaste depusa in baldachinul special amenajat in curtea Catedralei Patriarhale. Romanasii habotnici nu puteau rata pupatul raclei Sfantului Apostol Pavel, alaturi de moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou si ale Sfintilor Imparati Constantin si Elena.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 421 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login