Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Vasilescu, BNR: "SUA au declarat razboi psihologic monedei euro" - interviu Bloombiz

Deprecierea recenta a leului fata de euro a devenit motiv de ingrijorare pentru toata lumea, dar, mai ales, pentru cei care au credite in moneda unica. Evolutia este pusa pe seama deprecierii euro fata de dolar, pe fondul cresterii temerilor legate de criza din UE.
Citeşte mai mult...
 

Incredibilul prototip MERCEDES F125: motor pe hidrogen, autonomie de 1.000 km

Mercedes Benz nu este deloc o companie novice in domeniul masinilor cu motoare pe hidrogen, iar cea mai noua creatie a nemtilor va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.
Citeşte mai mult...
 

UIMITOR! Omul care isi poate auzi propriile organe

Un barbat din Marea Britanie, Stephen Mabbutt, i-a socat pana si pe medici cand a afirmat ca isi poate auzi globurile oculare miscandu-se. In urma mai multor analize doctorii l-au diagnosticat cu o boala rara a urechii, numita autofonie, informeaza stirileprotv.ro.
Citeşte mai mult...
 

Recensamant 2011: romanii se numara la toamna

Recensamantul Populatiei si al Locuintelor, primul de dupa accederea Romaniei in Uniunea Europeana, se va desfasura in perioada 22-31 octombrie 2011, potrivit anuntului facut de Institutul National de Statistica (INS).
Citeşte mai mult...
 

BATRANETEA, INVINSA: se naste primul om care traieste 1.000 de an

Daca previziunile lui Aubrey de Grey sunt corecte, prima persoana care va atinge varsta de 150 de ani s-a nascut deja. Prima persoana care sa atinga 1.000 de ani se va naste in urmatoarele doua decenii.
Geriatrician si sef la un centru de cercetare a longevitatii, de Grey crede ca doctorii vor avea in curand toate instrumentele necesare pentru tratarea efectelor imbatranirii.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login