Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Particula lui Dumnezeu, mai aproape de confirmare! Fizicienii cred ca au vazut bosonul Higgs

Dupa decenii de  cercetari si miliarde de euro cheltuite, doua echipe de fizicieni au anuntat aproape simultan descoperirea cea mai asteptata din fizica: existenta particulei lui Dumnezeu, sau bosonul Higgs, scrie The Independent, in editia sa online.
Citeşte mai mult...
 

Pasul înapoi al Europei - Danemarca a introdus controlul la frontiere

Începând de marți, 5 iulie, Danemarca a reintrodus controlul de frontieră la granițele cu Germania și Suedia. Presa germană afirmă că, odată cu reintroducerea controlului la frontiere Danemarca pune sub semnul întrebării una dintre cele mai mari realizări ale Europei.
Citeşte mai mult...
 

Deputaţii au decis: Anvelopele de iarnă, obligatorii de la 1 noiembrie la 1 martie

Şoferii români vor fi obligaţi să-şi doteze maşinile cu anvelope de iarnă, în sezonul rece. Impunerea are bază legală, după ce deputaţii au adoptat, astăzi, o ordonanţă a Guvernului în acest sens.
Citeşte mai mult...
 

Un avion de pasageri va ajunge de la Londra la New York în două ore. Cu ce viteză va zbura?

Un avion care poate să parcurgă distanţa dintre Londra şi Sidney în trei ore şi jumătate şi-ar putea adjudeca titlul de cel mai rapid avion de pasageri. Potrivit planurilor prezentate de HyperMach, SonicStar, un avion clasa business, este capabil de o viteză maximă de 4.287 de km pe oră, de două ori mai mare decât a supersonicului Concorde. Supersonicul va zbura la o altitudine de peste 18.000 de metri, permiţându-le pasagerilor să observe curbura Pământului, potrivit Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

Cât stai pe scaun în fiecare zi? Mai mult de şase ore te pot ucide

Statul pe scaun mai mult de şase ore pe zi creşte riscul de deces, spune un studiu publicat în "American Journal of Epidemiology".Femeile care stau pe scaun mai mult de şase ore pe zi au, pe o perioadă de 13 ani, un risc de deces mai mare cu 37% faţă de persoanele care stau pe scaun mai puţin de trei ore pe zi, scrie huffingtonpost.com.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login