Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

122 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Şi totuşi, cum a murit?

A murit nebun şi bolnav, aşa cum susţin biografii săi oficiali, sau a fost ucis ca urmare a unei conspiraţii la care au luat parte inclusiv bunii săi prieteni Titu Maiorescu şi Ioan Slavici?
Am învățat despre el că este „cel mai mare poet pe care l-a ivit și-l va ivi vreodată, poate, pământul românesc". Dar un șir incredibil de evenimente întrețin încă flacăra încertitudinii în ceea ce privește moartea omului Mihai Eminescu.

Citeşte mai mult...
 

Sfat NASA pentru angajaţi: Pregătiţi-vă familiile pentru orice dezastru posibil!

Un oficial NASA le-a spus angajaţilor Agenţiei Spaţiale să fie pregătiţi şi să îşi pregătească şi familia pentru orice dezastru care s-ar putea întâmpla.
Administratorul NASA, generalul Charles F. Bolden, spune, într-o înregistrare video de 02:36 minute postată pe pagina de internet a NASA, că, în urma unor exerciţii anuale derulate de către Agenţia Spaţială, "mi-au venit în minte câteva lucruri care mă preocupă în ceea ce priveşte siguranţa familiei".
Citeşte mai mult...
 

Ajutor pentru soferi: Cum consumi mai putina benzina!

Cand pretul la benzina se invarte in jurul pragului de 6 lei pe litru, "economia" este cuvantul de ordine al tuturor soferilor. Iata cum poti sa scazi consumul de combustibil, in cativa pasi simpli, potrivit The Atlantic.Nu tine motorul pornit fara sens.

Citeşte mai mult...
 

OMS: Utilizarea telefonului mobil poate cauza cancer

Agenţia de cercetare a cancerului din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii susţine că radiaţiile de la telefoanele mobile pot cauza cancer.
Experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că utilizarea telefonului mobil poate creşte riscul apariţiei unor tipuri de cancer, scrie presa internaţională.
Citeşte mai mult...
 

Atenţie şoferi! Radarele fixe ar putea funcţiona din nou


Radarele fixe vor fi reintroduse pe şosele, iar numărul lor s-ar putea chiar dubla. Pentru a intra în vigoare, o astfel de măsură are nevoie însă de cadru legal.
Poliţia Rutieră a solicitat repunerea în funcţiune a radarelor fixe, în vederea reducerii numărului de accidente. Autorităţile pregătesc un cadru legal de funcţionare a acestor radare, potrivit politiarutiera.ro.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login