Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri

Stiri de actualitate, romanesti si internationale

Rolul vitaminei E în creşterea copilului

Vitamina E este intens implicată în procesele fiziologice ale organismului uman. Vitamina mai este cunoscută şi sub denumirea de tocoferol (de la gr. tokos - naştere, phero - a produce), de aceea este indicată femeilor în timpul sarcinii.Toate plantele verzi conţin din abundenţă vitamina E, dar în mod special lăptuca.
Citeşte mai mult...
 

Se lungesc vacanţele, şcoala nu mai începe pe 15 septembrie!

Anul şcolar 2011-2012 va avea mai puţine vacanţe, dispărând aceea dintre semestre, în schimb vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni în loc de două, iar cea de primăvară două în loc de una, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Citeşte mai mult...
 

Sfarsitul lumii a venit intr-un oras american!

Trei sferturi din orasul american Joplin, din Missouri, SUA, nu mai exista. O tornada extrem de puternica a distrus tot duminica noapte, lasand in urma un peisaj incredibil, relateaza presa americana. Cel putin 30 de omeni au murit.

Citeşte mai mult...
 

Erupţie vulcanică în Islanda: spaţiul aerian islandez a fost închis temporar

Vulcanul Grimsvotn din Islanda a început să erupă cu câteva momente în urmă. Coloana de fum s-a ridicat la peste 10.000 de metri altitudine şi nu este afectat traficul aerian internaţional.

Citeşte mai mult...
 

Stephen Hawking: Nu mă tem de moarte, nu există Rai


Cunoscutul om de știință britanic Stephen Hawking a exclus ideea existenței Raiului și a vieții de după moarte. Hawking afirmă fără teamă că existența unui Rai este „o poveste nemuritoare", pentru cei ce se tem de întuneric.tephen Hawking, director de cercetare la Centre for Theoretical Cosmology în cadrul Cambridge University, a susținut luni o conferință la întâlnirea Google Zeitgeist din Londra, pe tema „De ce suntem aici?".

Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 421
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login